Mängumehe isa Jose Becker uppus 24. veebruaril Brasiilias traagilises õnnetuses. Võiduvärava löönud Alisson meenutas mängu järel just oma isa. "Olen väga emotsionaalne. Viimaste kuudel on minu ja minu perega palju juhtunud," sõnas Alisson intervjuus Sky Sportsile. "Jalgpall on mu elu. Olen mänginud seda nii pikalt, kui mäletan. Oleksin tahtnud, et isa oleks seda mängu näinud. Olen kindel, et ta tähistab seda praegu Jumala kõrval."

"Olen pikalt intervjuusid vältinud, sest see on raske. Muutun sel teemal alati emotsionaalseks," jätkas Becker. "Tahan tänada aga kõiki, kogu Premier League'i, kõiki mängijaid ja klubisid. Mulle on näiteks nii Everton, Manchester City kui ka Chelsea kirju saatnud. Tahan tänada kõiki. Ilma teieta ma poleks suutnud sellest läbi tulla."

Liverpool jätkab 63 punktiga viiendal kohal, aga neljandat ja ühtlasi viimast UEFA Meistrite liigasse viivat kohta hoidev Londoni Chelsea on vaid ühe punkti kaugusel. Sugugi võimatu pole ka 66 punkti peal oleva Leicester City püüdmine.

Teisipäeval kohtuvad Chelsea ja Leicester omavahel. Chelsea kohtub lisaks Aston Villaga ja Leicester Tottenhamiga. Liverpoolil on mängida veel Burnley ja Crystal Palace'iga.