Mõistagi on teemaks number üks PAF Eesti meistriliiga finaalseeria, kus BC Kalev/Cramo on Pärnu Sadama vastu eduseisus mängudega 2-1. Kuna stuudios on mõlema meeskonna abitreenerid, siis märkused ja tähelepanekud on väga konkreetsed ning oma naha peal läbi tunnetatud. Väga emotsionaalseks ja printsipiaalseks minnakse finaali teise mängu lahkamisel, kus kohtunikud puhusid arusaamatut vilet ning tegid portsu halvamaigulisi otsuseid. Põhimõtteliselt katastroof.

Tehakse kokkuvõtteid ka Eesti meistriliiga pronksiseeriast ning kiidetakse muuhulgas Jaak Karpi, kes viis pronksmedalite pidustused täiesti uuele tasemele. Ja pange tähele, üks väga oluline otsus tehti ühe meistriliiga klubi juures värskelt veel. Siinkohal läheme personaalseks ning uurime sügavuti, aga vastas on hämamise maailmaklass...

Võetakse kokku Euroliiga play-off'ide viimased mängud, FIBA Meistrite liiga finaalturniir ja VTB Ühisliiga veerandfinaalid, kus üle noatera pääses suuremat sorti hävingust Moskva CSKA. VTB juures jõutakse ka seigani, mis jääb alatiseks saatma Alar Varrakut.

Peatutakse noorte tegemistel. Rahvusvaheline korvpalliliit FIBA otsustas ära suviste noortekoondiste turniiride formaadid - mängitakse, aga mitte tavapärases vormis. Eestis käivitatakse erinevatele noorte vanuseklassidele suveliiga, kui piirangute leevendamine vähegi saalis mängimist võimaldab.
Ja lõpetuseks ka ülevaade korvpalliliiga NBA seisudest, kus juba eeloleval nädalal stardivad play-off formaadis mängud. Head kuulamist!

1x
00:00