Reedel oli põhirõhk küll meeste aladel, kuid päeva teises pooles oli Wellness Fitness kuni 168 cm kategoorias võistlemas ka Kaisa Valtri, kes saavutas 6. koha ning Sofia Zapalova, kes pääses Junior Women’s Acrobatic fitness (16 – 20) kuni 163 cm kategoorias finaali ja jätkab medaliheitlust laupäeva hommikul.

Kohe hommikul alustas Master Men’s Games Classic Bodybuilding 40+ kategoorias Ramil Lipp, kes sai 4. koha. Järgmisena oli laval esimest korda võistelnud Andry Kõre, kes võitis Junior Men’s Games Classic Bodybuilding 21 – 23 kategoorias hõbemedali.

Men’s Games Classic Bodybuilding open kategoorias olid võistlemas Siim Savisaar ja Ramil Lipp, kus Siim Savisaar tuli pronksile.

Hendrik Kalme võistles samuti kahes kategoorias: nii Beginners Men’s Physique kui ka Junior Men’s Physique 21 – 23 kategooria tõid esmakordsele võistlejale 5. koha.

Esmakordselt võistlesid Eesti sportlased ka uudses fit-pair kategoorias, kus Rait Vahermets ja Agne Kiviselg tulid tugevas konkurentsis 5. kohale. Rait Vahermets võistles ka Men’s Physique +182 cm kategoorias, kus seekord finaalipääsu ei tulnud.