Tiitli Interile loovutanud Juventus alistas võõrsil 3 : 1 Sassuolo. Võõrustajatel oli 16. minutil hea võimalus minna juhtima, aga Gianluigi Buffon tõrjus Domenico Berardi penalti. Adrien Rabiot viis 28. minutil hoopis Juventuse ette, avapoolaja lõpus duubeldas Cristiano Ronaldo eduseisu.

Teisel poolajal lõi Giacomo Raspadori ühe värava tagasi, aga enamat Sassuolo ei suutnud. Paulo Dybala 66. minuti värav kindlustas Juventusele väärtusliku võidu.

Juventuse särgis tegi ajalugu Ronaldo, kes jõudis vähem kui kolme hooajaga klubis saja väravani. Seejuures sai temast esimene mängija ajaloos, kes kolme erineva klubi eest vähemalt sada väravat löönud. Sama suutis portugallane ka Manchester Unitedis ja Madridi Realis. Uhke tähiseni jõudis ka Dybala, kellest sai esimene väljastpoolt Euroopat pärit mängumees, kes Juventuses sada väravat löönud.

Vaatamata võidule on Juventuse seis tabelis keeruline. Nimelt teenisid võidulisa ka kõik lähikonkurendid, ehk Juventus viiendast kohast kõrgemale ei tõusnud. Seega on viimaste aastate Itaalia valitseja hetkeseisuga Meistrite Liigast eemale jäämas.

AC Milan võitis Torinot võõrsil koguni 7 : 0. Milanile tõid võidu Theo Hernandezi (2), Franck Kessie, Brahim Diazi ja Ante Rebici (3) väravad. Seejuures kulus Rebicil kübaratrikiks kõigest 12 minutit.

Võidukas oli ka Atalanta, alistades 2 : 0 Benevento. Atalanta eest said jala valgeks Luis Muriel ja Mario Pasalic.

Lazio alistas Ciro Immobile viienda lisaminuti väravast 1 : 0 Parma. Rooma klubi võimalused esinelikusse pääseda on aga väga õrnad.

Kaks vooru enne hooaja lõppu käib Interi selja taga tihe võitlus. Atalantal ja Milanil on võrdselt 75 punkti. Viimasest Meistrite Liiga kohast hoiab kinni Napoli (73 p), kes edestab ühe silmaga Juventust (72 p).