Portos peetud regatil valitsesid äärmuslikud ilmaolud ning pühapäeval ja esmaspäeval äikese ja tuulevaikuse tõttu sõite kirja ei saadudki. Kokku peeti üheksa võidusõitu, kus meie purjetajatel õnnestus neljal korral purjetada esikümnesse.

Deniss Karpak lõpetas paremates sõitudes 1., 3. ja 7. kohaga, saavutades seeria kokkuvõttes 164 punktiga 26. koha. Taavi Valter Taveteri parimad sõidukohad olid 7. ja 10. ning kokkuvõttes lõpetas ta 29. kohal 189 punktiga.

Maailmameistriks tuli uus-meremaalane Andy Maloney hispaanlase Joan Cardona ja kaasmaalase Josh Juniori ees. Joan Cardona võitis Hispaaniale ainsa mängus olnud Euroopa olümpiakoha.

Deniss Karpaki kokkuvõte regatist: „Need olid väga rasked võistlused väga eksootilistes tingimustes. Meil oli siin vaikne tuul, torm, tornaado ja väga suured 5 meetri kõrgused lained, nii et see oli väga raske. Minu tulemus oli keskmine, kuigi tegin kolm head sõitu ja võitsin ühe sõidu ka. Siin mängiti välja viimane olümpiakoht, kuid selle saamiseks oleks pidanud tulema maailmameistriks.”