39-aastane rootslane tegi põlvele liiga pühapäevases kohtumises Torino Juventuse vastu. Milani peatreeneri Stefano Pioli sõnul peab Ibrahimovic vähemalt kaks mängu vahele jätma.

"Tegemist on kerge venitustega põlves. Ta ei mängi (täna) Torino ega ka pühapäeval Cagliari vastu," vahendas Football Italia peatreeneri sõnu. "Vaatame, kuidas olukord edasi areneb."

Väljaande La Gazzetta dello Sport teatel on aga juba selge, et Ibrahimovici vigastus on kardetust tõsisem ning ta peab vahele jätma ka hooaja viimase mängu Atalanta vastu, mis on kavas 23. mail. Rootslast võib ees oodata kuni neljanädalane vigastuspaus, mis tekitab küsimärke ka jalgpalli EM-i osas.

Rootsi alustab EM-i 14. juunil Hispaania vastu. Itaalia meedia spekuleerib, et selleks kohtumiseks ei pruugi Ibrahimovic veel mängukõlbulik olla. Küll aga võib ta rivis olla juba Slovakkia (18. juuni) ja Poola (23. juuni) vastu.

Ibrahimovic on tänavusel hooajal kõikide sarjade peale löönud Milani eest 27 mänguga 17 väravat ning jaganud kolm resultatiivset söötu.