Barcelona peab nüüd tiitliheitluses lootma konkurentide libastumisele. Madridi Atleticol on võimalus vooru lõpuks kasvatada Barcelona ees edu nelja punkti peale. Madridi Real on küll Barcelonast punktiga maas, kuid ka neil on 36. mänguvooru kohtumine veel pidamata. Pärast kolmapäevaseid kohtumisi jääb kõrgliigas mängida veel kaks vooru.

"Meil pole enam erilist võimalust jäänud," sõnas Barcelona kogenud poolkaitsja Sergio Busquets kohumise järel Marcale. "Sõltub, mida teised teevad, aga väga vähe punkte on veel laual."

Barcelona alustas kohtumist hästi, juhtides juba 34. minutiks 2:0. Teisel poolajal tuli Levante aga mängu tagasi, tehes seisuks 2:2. Barcelona pääses seejärel taas juhtima, aga viimane sõna jäi siiski Levantele.

"Me alustasime hästi ning saime edu sisse. Lõpuks läks aga nii, nagu on kogu hooaeg möödunud - tegime vigu ja lasime liiga lihtsaid väravaid sisse," tõdes Busquets. "Me ei mänginud teisel poolajal hästi ja nad tulid edukalt kaotusseisust välja. Kohati mängisime väga hästi, aga viimasel ajal pole seda palju juhtunud."