Madridi Reali tegemistega hästi kursis oleva Marca andmetel on Ramos saanud klubi presidendi Florentino Pereziga kaks korda kokku, et läbirääkimisi pidada. Osapooled pole seni aga lepingu tingimustes kokkuleppele jõudnud.

Nimelt on Ramos nõus 10-protsendilise palgakärpega, kuid soovib kaheaastast lepingut. Reali kindel soov on aga sõlmida 35-aastase keskkaitsjaga üheaastane leping. Marca teatel olid Ramos ja Perez teisel kohtumisel avatud ka koostöö lõpetamisele. Marca toob välja, et kahe mehe suhted on jätkuvalt head ning see võib aidata siiski erimeelsused lahendada.

Kas Ramos liitub PSG-ga?

Sergio Ramost on meedias juba mõnda aega seostatud Prantsusmaa suurklubi Pariisi Saint-Germainiga. PSG peatreener Mauricio Pochettino jäi Ramosega seotud olukorda kommenteerides üldsõnaliseks. "Sergio Ramos PSG-sse? Ma ei vasta sellele, sest kõike võib valesti mõista. Sergio on Reali mängija," vahendas Goal.com argentiinlase sõnu. "Saan öelda vaid seda, et nagu iga meeskond, tahame ka meie igal positsioonil tiimi tugevdada."

Aprillis võttis Ramose tuleviku osas sõna Reali president Perez, kes jäi hispaanlase osas samuti salapäraseks. "Armastan Sergio Ramost, aga oleme finantsiliselt väga keerulises olukorras. Keegi ei too raha meie klubisse sisse," sõnas ta. "Kas ta lahkub klubist? Ma pole seda seda öelnud, aga kõike võib juhtuda."

Ramos on kuulunud Reali ridadesse alates 2005. aastast. Ta on muu hulgas tulnud viiekordseks Hispaania meistriks ja võitnud neljal korral Meistrite Liiga.