Sarnaselt eilsele kohtumisele Valgevenega alustas Eesti naiskond suurepäraselt ja võitis avageimi 25:18. Ent edasi kulges mäng väga üles-alla ning korduvalt mängiti maha 4-5-punktilised eduseisud. Ka otsustavas viiendas geimis oli Eesti juhtimas 13:8, ent Šveits suutis ka selle vahe tagasi mängida ja otsustavatel hetkedel kindlamini tegutseda, vahendas volley.ee.

Šveitsi vedas rünnakul võimsa esituse teinud Maja Storck, kes tõi koguni 35 punkti ja jäi 23-ga plussi. Võrdselt 17 punkti lisasid võitjatele Korina Perkovac ja Laura Künzler. Eesti koondise resultatiivseim oli taas Kertu Laak, kelle arvele jäi 20 punkti (+11). Liis Kullerkann ja Nette Peit lisasid kumbki 13 punkti (+10 ja +4).

Vastuvõtul oli Šveits parem 43% vs 39%, rünnakul oli Šveits üle 40% vs 33%. Blokiga said mõlemad naiskonnd 7 punkti, servil lõid mõlemad 6 ässa (Šveitsil kogunes vigu 15, Eestil 10).

Eile jäi Eesti 0:3 alla Valgevenele. Homme on Eesti naiskonnal vaba päev. Finaalturniirile pääsemiseks tuleb alagrupis tulla kahe parema sekka. Mõlema vastasega mängitakse kaks korda.