Burgos krooniti Meistrite liiga tšempioniks ka hooajal 2019/2020. Koroonaviiruse tõttu peeti finaalturniir 2020. aasta sügisel. Lisaks võitis Burgos talvel FIBA kontinentide karika.

Eduka klubiga on seos ka Eesti korvpallil. Kristian Kullamäe sõlmis eelmisel suvel Burgosega kolme aasta pikkuse lepingu, tänavu on ta laenul Hispaania esiliiga play-off'i pääsenud Palmas. Plaanide järgi kuulub Eesti koondise tagamängija sügisest juba Burgose ridadesse.

FIBA Meistrite liiga finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti Brasiilia koondislane Vitor Benite, kes viskas Karsiyaka vastu 15 punkti.

Finaali tipphetked:

Brasillane tunnistas pärast finaali, et tal on suur janu.

"Loodan, et keegi toob lennukisse viina kaasa. Peame sellist võitu hästi tähistama ja pealegi oleme ju Venemaal. Ma ei ütle, kui palju ma joon, aga kindlasti loen mõnele nooremale tiimikaaslasele sõnad peale, et kui ma ei tea Burgosesse tagasi jõudes, kus ma olen, siis tuleb minu eest hoolitseda," vahendas Benite sõnu portaal Eurohoops.

FIBA Meistrite liigas tuli tänavu kolmandaks teine Hispaania klubi Zaragoza, neljanda koha sai Strasbourg (Prantsusmaa). Burgos alistas poolfinaalis Strasbourgi 81:70.