Sõitu alustas suurepäraselt Max Verstappen (Red Bull), kes kerkis avaringil Hamiltonist mööda liidriks. Verstappen püsis pikalt liidrina, aga Mercedes tegi 43. ringil üllatava käigu, kui saatis Hamiltoni teist korda boksi. Värskemate rehvidega britt sai kuus ringi enne sõidu lõppu Verstappenist mööda.

Hollandlane käis seejärel ka teist korda boksis, et kiireimat ringiaega teenida. Lõpuks teise koha saanud hollandlane sai lohutuseks kiireima ringiaja eest lisapunkti. Kolmandana lõpetas sõidu Hamiltoni tiimikaaslane Valtteri Bottas.

Esikümnesse mahtusid veel Charles Leclerc, Sergio Perez, Daniel Ricciardo, Carlos Sainz, Lando Norris, Esteban Ocon ja Pierre Gasly.

Hamiltonil on MM-sarja üldliidrina koos 94 punkti. Verstappen jääb temast maha 14 silmaga. Bottas tõusis 47 punktiga kolmandaks, Lando Norris on temast kuue punkti kaugusel.

Hooaeg jätkub 23. mail Monacos toimuva GP-ga.

ENNE SÕITU:

Laupäevasel kvalifikatsioonil näitas parimat minekut seitsmekordne maailmameister Lewis Hamilton. Britt jõudis sellega ka ajaloolise saavutuseni. Nimelt on ta nüüd kvalifikatsiooni võitnud koguni 100 korda.

Hamiltoni parimaks ringiajaks märgiti 1.16,741. Teise tulemuse välja sõitnud Red Bulli piloot Max Verstappen kaotas talle 0,036 sekundiga. Kolmas oli Mercedese rooli keerav Valtteri Bottas (+0,132).

Esikuuikusse mahtusid veel Charles Leclerc Ferraril (+0,769), Esteban Ocon Alpine'il (+0,839) ja Carlos Sainz juunior Ferraril (+0,879).

Stardirivi: