Alvarez otsustas enam kui 70 000 pealtvaataja ees peetud matši saatuse kaheksandas raundis. Mehhiklase tugev löök tabas Saundersi paremat silma, mis kiirelt üles paistetas. Lühikese puhkepausi ajal otsustas Saundersi kaaskond, et matš tuleb lõpetada.

Britt viidi haiglasse, tal kahtlustatakse silmakoopa murdu.

Enne kaheksandat raundi oli seis tasavägine ja Saunders haaras isegi initsiatiivi.

Alvarez ütles pärast võitu, et kohtumine kulges täpselt nii nagu ta arvas ja mingit paanikat tal ei tekkinud. "Ütlesin juba varem, et seitsmendaks või kaheksandaks raundiks on asi selge. Arvan, et purustasin tema põse. Teadsin, et ta ei tõuse enam oma nurgast," lausus 30-aastane mehhiklane, keda peetakse praegu maailma rikkaimaks poksijaks.

Järgmisena soovib Alvarez kohtuda ameeriklase Caleb Plantiga, kes hoiab enda käes IBF-i meistrivööd. Kui matš teoks saaks, selguks super keskkaalu absoluutne tšempion.

Tema tänane vastane, 31-aastane Saunders, sai profikarjääri jooksul 30 võidu kõrvale esimese kaotuse. Enne Alvarezit tema vastaste seas tõelisi superstaare polnud.

Alvarez on pidanud 59 duelli, millest ta on võitnud 56, kaotanud ühe ja viigistanud kaks. Tema ainus kaotus pärineb 2013. aastast, kui ta jäi kohtunike häältega alla legendaarsele Floyd Mayweather juuniorile.

Billy Joe Saunders (vasakul) vs Canelo Alvarez.