Vennad said omal ajal kuulsaks Youtube'is, kuid nüüd teevad nad tegusid poksiringis. Jake Paul suutis viimati alistada endise UFC võitleja Ben Askreni.

Eelpool mainitud meediaüritusest sai viimati aga korralik tsirkus, kui omavahel sattusid vastakuti Mayweather ning Jake Paul. Pärast tulist sõnavahetust haaras Paul poksilegendi nokamütsi ning pani jooksu. Profikarjääri jooksul kõik 50 matši võitnud Mayweather ei jäänud võlgu ning asus Pauli tümitama.

Logan Paul oli areenilt lahkudes üsna ärevas meeleolus ning teatas: „Ma tõesti ei osanud oodata, et Floyd üritab minu venda tappa!“

Väidetavalt kaalub Mayweather lisaks näidismatšide pidamisele ka päriselt profisporti naasta. Praegu olevat ta läbirääkimistes briti Billy Joe Saundersiga, kes läheb nüüd super keskkaalu tiitlimatšis vastamisi Canelo Alvarezega. Kui Saunders peaks võitma, siis pidi väidetavalt õhus olema matš Mayweatheriga. Alvarezega on Mayweather varasemalt poksinud ja just sellest matšist pärineb mehhiklase profikarjääri ainus kaotus.

Mayweather pidas seni viimase profimatši 2017. aastal, kui ta alistas MMA-tähe Conor McGregori.