Briti väljaanne Daily Mail kirjutas neljapäeval, et Mercedese meeskond on Bottase keskpärastest esitustest väsinud ja tahab noore George Russelli soomlase asemele tuua juba tänavuse hooaja jooksul.

Kui siiani oli Wolff vaikinud, siis reedel andis ta esimese kommentaari. Sky Sportsi küsimusele, kas Bottas sõidab nende meeskonnas hooaja lõpuni, vastas ta: "Absoluutselt. Ta sõidab meie autoga, kui ta ei haigestu ega saa seetõttu võistelda."

"Ma ei näe põhjust muutuseks. Need on need tüübid (Wolff osutas Red Bulli inimestele - toim.), kellele meeldib mängida sõitjatekohtadega. Aga meil vahetust ei tule," lisas Wolff.

Kui Lewis Hamilton on võitnud tänavu Mercedesega kaks sõitu ja juhib MM-sarja, siis Bottas on piirdunud kahe kolmanda kohaga ning kaotab tiimikaaslasele juba 37 punktiga. Soomlast edestavad MM-sarjas ka Max Verstappen ja Lando Norris.

Red Bulli tiim on sel hooajal Mercedesest üle meelitanud juba viis inseneri. Wolff selles suurt probleemi ei näe. "Meil on 900 töötajat ja kui me kaotame neist 15, siis on see päris normaalne," märkis ta.

Wolff lisas, et Red Bull meelitas nende insenere üle lausa kolmekordse palgatõusuga ja see ei ole tema arvates jätkusuutlik poliitika.