Laupäevase matši eel on skandaalid olnud õhus igapäevaselt. Nädala alguses ähvardas Saunders tiitlimatšist loobuda, kuna Dallas Cowboysi koduareenile püsti pandud poksiring oli liiga väike.

Esmalt oli ringi suuruseks Texase jaoks standariks olevad 5,5 meetrit. See oleks Saundersi sõnul olnud eeliseks Alvarezele, kes tahab püsida pidevalt oma vastase lähedal. Saunders tahab aga rohkem ruumi ja seetõttu nõudis ta 7,3 meetrist ringi. Nii jättiski Saunders ühe pressiürituse vahele ja teatas juba loobumisest. Hiljem lepiti siiski kokku 6,7 meetri suuruses ringis. Saundersi sõnul on ring aga ikkagi kõigest 6,4 meetrit.

Suure duelli eel on mõlemad teineteisele ette heitnud ka varasemaid positiivseid dopinguproove. Seni on mõlemad neist pigem lihtsalt välja ujunud.

Kolmapäeval astuti vastamisi ning Inglismaa rändurite perekonnast pärit Saunders teatas esmalt: „Mustlased on kohal!“ Seejärel hakkas ta Alvarezt mõnitama. Mehhiklane jäi 2018. aastal vahele klenbuterooliga. Lõpuks leiti, et poksiäss sõi saastunud veiseliha ja asi oligi lahendatud.

„Sul on seda veiseliha hunnikutes? Mehhiko veiseliha? Sulle meeldib veiseliha? Sa armastad veiseliha? Mahlast veiseliha?“ vahutas Saunders pressiüritusel.

31-aastane Saunders on profikarjääri jooksul võitnud küll kõik 30 matši, kuid tema vastaste seast ei leia tõelisi superstaare. Álvarez on praeguseks pidanud 58 duelli, millest ta on võitnud 55, kaotanud ühe ja viigistanud kaks. Tema ainus kaotus pärineb 2013. aastast, kui ta jäi kohtunike häältega alla legendaarsele Floyd Mayweather juuniorile.