PSG mängis möödunud õhtul poolfinaali korduskohtumist Manchester City vastu, mille nad 0:2 kaotasid. Kahe mängu kokkuvõttes edenes City finaali tulemusega 4:1.

Kohtumise järel tulid PSG mehed Ander Herrera ja Marco Verratti välja süüdistustega mängu vilistanud Kuipersi aadressil. "Kohtunik ütles täna Leandro Paredesile: "f**k you". Kui meie ütleme midagi sellist, saame kolme-nelja mängu pikkuse keelu," sõnas Herrera RMC vahendusel.

"Kohtunik ütles ka mulle: "f**k you". Kui mina nii ütleksin, saaksin kümnemängulise võistluskeelu," lisas Verratti. "Me püüame alati olla austusväärsed, aga ta ütles täna kolm või neli korda meie kohta niimoodi."

PSG peatreener Maurico Pochettino sõnul võiks UEFA juhtunu osas uurimist alustada. "Usume, mida nad rääkisid. Mina ei kuulnud platsi kõrvalt midagi, aga kui asjad läksid nii, nagu mängijad väidavad, siis peaks UEFA olukorda uurima," sõnas Pochettino. "Kuid see pole vabandus. Kõige olulisem on aga see, et me pole finaalis. Oleme väga kurvad."

Sky Sports küsis kommentaari Euroopa jalgpalliliidult (UEFA). UEFA teatas, et nad ootavad kohtumise delegaadi raporti ära ning seejärel otsustavad, kas süüdistusi edasi uurida.