Meenutame, et esialgu planeeriti 16 koondise osalemist, ent pandeemia tõttu keeldusid turniiril osalemisest Guadeloupe, Martinique’i ja Prantsuse Guajaana meeskonnad, mille tulemusel viidi Dominikaani Vabariigi koondis C-grupist üle A-gruppi.

Grupp A: Guatemala, Trinidad ja Tobago, Dominikaani Vabariik, Guadeloupe (langes välja), Martinique (langes välja)
Grupp B: Panama, Mehhiko, Suriname, Prantsuse Guajaana (langes välja)
Grupp C: Costa Rica, Kanada, Haiti
Grupp D: Kuuba, USA, El Salvador, Nicaragua

Lõplikud nimekirjad valiti ja esitati iga liidu liikme poolt ja avaldatakse sellistena, nagu need on. CFC 2021 mänguõiguste saamiseks peavad kõik mängijad täielikult vastama kriteeriumitele, mis on kehtestatud FIFA mängijate valikureeglites. Vastavalt võistluste määrusele on lõplike koosseisude muutmine lubatud üksnes vääramatu jõu või vigastuste korral. Kõik muudatused tuleb teha enne iga meeskonna esimest alagrupimängu.

Kõik mängud toimuvad Polideportivo spordipalees, kompleksis, millel on saalijalgpalli rahvusvaheliste võistluste korraldamises pikk ajalugu. Muu hulgas peeti seal ka 2000. aasta saalijalgpalli maailmameistrivõistlused.

Pärast alagrupimänge (3.–5. maini) pääsevad igas grupis esimese ja teise koha saanud koondised poolfinaali. Veerandfinaali mängud toimuvad 7. mail, neli võitjat, kes pääsevad turniiri poolfinaali, saavad pääsme saalijalgpalli maailmameistrivõistlustele, mis toimuvad Leedus. Poolfinaalid ja finaal toimuvad vastavalt 8. ja 9. mail.

Fännid saavad kõiki mänge jälgida läbi Concacafi partnervõrgustike, sealhulgas TUDN (USA-Hispaania), One Soccer (Kanada), Teletica ja Repretel (Costa Rica), RTVG (Guatemala), TCS (El Salvador), Televicentro (Honduras), Medcom (Panama), Flow Sports (Kariibi piirkond) jne.

Mängud on samuti vaadatavad Concacafi ametlikus rakenduses (kehtivad geopiirangud). Tasuta mobiilirakendus on kättesaadav Apple’i ja Google Play poodides.

Samuti tuletame meelde, et esialgu pidid saalijalgpalli maailmameistrivõistlused toimuma 12. septembrist 4. oktoobrini 2020, kuid COVID-19 pandeemia tõttu teatas FIFA nõukogu 12. mail 2020, et turniir lükatakse edasi 2021. aastasse ja see toimub 12. septembrist 3. oktoobrini.