Kaks päeva väldanud põhiturniirist võttis osa 111 mängijat, kellest jõudis finaalpäeva 11 parimat. Avapäeva kindla liidrina lõpetanud Talviste ei andnud ka finaalis konkurentidele vähimatki võimalust ning võitis 11-aastase pausi järel oma karjääri teise Eesti meistritiitli.

Ka avapäeval vastavalt teiseks ning kolmandaks platseerunud Heike Tamm ja Robi Väärtnõu suutsid oma kohti hoida, kuid Talvistele nad kumbki ohtlikuks ei saanud. Tamm teenis 2247 ning Väärtnõu 1648 eurot.

Samaaegselt põhiturniiri teise päevaga viidi Unibetis läbi eriline 33-eurose sisseostuga turniir, millel olid kutsutud osalema kõik tänavused ja varasemad Eesti pokkerimeistrid. Tavapäraselt selle turniiri võitjale Eesti meistritiitlit ei antud, küll premeeriti aga kuute parimat mängijat auhinnarahaga. Meistrite meistriks tituleeriti Tõnis Linnamägi, kellele järgnesid Aleksander Lammas ja Herli Olop.

OPEM 2021 viidi läbi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning OlyBeti, Pafi, Unibeti, Optibeti, Betsafe’i ja Coolbeti koostöös. 15 turniirist koosnenud tiitlivõistluste üldarvestuse parimaks mängijaks krooniti Tenno Pleksepp, kes ei suutnud küll ühtegi turniiri võita, kuid paistis silma stabiilse mänguga. Põhiturniiri viies koht aitas üldarvestuses teiseks Marko Kolgi, viimasena pääses aga pjedestaalile Mart Rinken. Võistluste korraldajad premeerivad neid kõiki tasuta piletitega tänavustele live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele (EMV).