2005. aasta ilmameistri Shaun Murphy vastu mänginud Selby alustas esmaspäeva õhtust sessiooni 14:11 eduseisus. Inglane suutis eduseisu hoida ning snuukrihooaja tähtsaima kohtumise võita lõpuks 18:15.

Värske neljakordne maailmameister pistab koos võiduga taskusse 500 000 naela suuruse auhinnaraha. Maailma edetabelis kerkis Selby teisele kohale. Murphy on värskes tabelis maailma viies number.

Snuukri modernsel ajastul on kõigest neli meest suutnud rohkem MM-tiitleid võita kui Selby. Kui inglane tõusis nüüd ühele pulgale John Higginsiga, siis enamat on suutnud ainult Ronnie O'Sullivan (6), Steve Davis (6), Ray Reardon (6) ja Stephen Hendry (7).

Selby senised tiitlid pärinesid aastatest 2014, 2016 ja 2017. "Esmakordselt selle võitmine O'Sullivani vastu oli unistuse täitumine, aga neljakordseks maailmameistriks tulemisest oleksin saanud vaid unistada," sõnas ta BBC-le. "Alati püüad MM-i finaalis endast parimat anda. Minu eesmärk on tõusta tagasi maailma esinumbriks. Minul on jätkuvalt sihid ees ning liigun õiges suunas."