Kuna tiitlivõistluste teine ja viimane etapp Soomes jääb ära, siis selgitati hooaja parimad välja Leedu etapi tulemustena.

Ilusa ilmaga peetud võistluse pea 10 kilomeetrisel rajal võitis kohalik Nerimantas Jucius (Husqvarna). Teiseks tulnud Tanel Rauk (Husqvarna) jäi võitjast lõpuks maha üle kahe minuti, kellest omakorda 50 sekundit hiljem lõpetas venelane Dmitriy Parshin (Husqvarna). Teistest eestlastest olid Riho Keerme (KTM) 6., tema vend Argo 7. (Beta) ja Keermete kolmas vend Allar (Kawasaki) 11.

Klasside arvestuses võitis Rauk Open arvestuses, kus talle järgnesid Parshin ja kohalik Liutauras Maciulevičius. Jucius oli omakorda parim Enduro klassis, kus talle järgnesid tema kaasmaalased Džiugas Kazakevičius ja Rytis Garbačiauskas.

E1 klassi esikolmikusse sõitsid end leedulased Gustas Martinkėnas ja Justas Kazakevičius ning eestlane Riho Keerme.

Naiste arvestuses võtsid aga kaksikvõidu eestlannad Krissu Konoplitski (KTM) ja Jane Ilves (Yamaha), kolmas oli seekord kohalik Violeta Nedzinskaite.

Neljarattalistel sõitis end eestlastest poodiumile ATV klassis võistelnud Hegri Sutt (Can-Am), kes oli leedulaste Paulius Ruškys (Can-Am) ja Marius Kvetkauskase (Polaris) järel kolmas.

Peagi algavad ka kestvuskrossi võistlused Eestis, kui 16. mail lüüakse tsiklid käima Saku-Männiku krossirajal, kus sõidetakse Saku Offroad võistlus, mis on nii Eesti meistri- kui karikavõistluste avaetapiks.