Saksamaa sai juba avapoolajaga 7-väravalise eduseisu (17:10) ja kasvatas selle lõpuvileks veelgi suuremaks. Kaspar Lees viskas 5, Karl Toom ja Dener Jaanimaa 4 väravat. Saksamaa resultatiivseim oli 6 tabamusega Marcel Schiller.

Teises meie grupi tänases mängus võitis Austria Bosnia ja Hertsegoviinat 27:23.

Eesti jäi teises alagrupis kahe punktiga viimasele ehk neljandale kohale. Grupi võitis Saksamaa (12 punkti), järgnesid Austria (6) ning Bosnia ja Hertsegoviina (4).

Tallinnas oli Eesti kaotanud Saksamaale 23:35.

"Mida kindlasti saame täna kiita, on meeste võitlusvaim. Avapoolajal suutsime Saksamaad kohati pinge all hoida ja meil oli võimalusi enamaks. Kui aga vastased enesekindluse leidsid, oli nende pidurdamine juba väga raske," tunnistas Eesti koondise peatreener Thomas Sivertsson.

"Valiksarjast tervikuna on palju positiivset kaasa võtta. Tegime mitmeid häid poolaegu, nüüd oleks vaja sama kvaliteeti 60 minutit näidata, nagu kohtumistes Bosniaga õnnestus. Kõige rohkem on kahju, et maailmas valitseva olukorra tõttu jäi meil ära kolm laagrit, kus tahtnuks kõvasti tööd teha," sõnas Sivertsson.

"Kui peaksin tooma välja ühe enim rõõmu pakkunud elemendi või arengu, siis võibolla mainiks psühholoogilist poolt – me ei karda mängida võidu peale! Aga positiivseid arenguid oli nii kaitse- kui ka rünnakupoolel. Nüüd tuleb tööd jätkata ja uutes valiksarjades järgmine arengusamm teha," lausus hiljuti 2023. aastani lepingut pikendanud peatreener.