Eesti Maaülikool näitas mängu algusest peale head mängupilti - palliga tegutseti kindlalt ning kaitses ennastohverdavalt. Mängu keskpaigaks juhtis Maaülikooli naiskond juba 4:0.

Sparta Spordiklubil tekkis mängu käigus küll rohkearvuliselt võimalusi, kuid kahest väravast enamat ei õnnestunud neil Tartu naiskonna väravasse lüüa.

Finaalmängu parim mängija ja kahe värava autor Edith Pärnik (Eesti Maaülikool) tundis küll heameelt eduseisu üle, kuid tõdes, et kogu mängu eduseisus mängimisel on ka oma ohud: “Sellises eduseisus on väga lihtne end juba võidulainele viia ning tähelepanul hajuda lasta. Sparta lõi kaks väravat tagasi ning see pani meil juba häirekellad tööle. Treener võttis õigel hetkel aja maha ning luges sõnad peale, et me ei ole veel mitte midagi võitnud ning selleks, et eduseis käest ei libiseks, peame igas hetkes keskenduma."

Sparta treener Morten Talviste sõnul jäi täna puudu kvaliteedist ründetsoonis: “Kaaslaste leidmine ründetsoonis oli täna veidi keeruline ning ei saanud sooritatud ühepuutelööke, mis vastase väravavahi elu keerulisemaks oleks teinud. Tartu mängis väga südikat kaitset.”