Erinevaid teemasid on taaskord väga palju. Pikemalt arutleme PAF Eesti meistriliiga käekäigu üle, kus tänaseks on jõutud poolfinaalideni. Kolmele klubile on hooaeg juba lõppenud, silmas pidades TalTechi, Tartu Ülikool/Maks&Mooritsat ja Tallinna Ülikool/Kalevit. Kas kõik kolm läksid lati alt läbi või kuidas nende klubide hooaegasid kokku võtta?

Teine suurem teemaplokk hõlmab Euroliigat. Kolm veerandfinaalseeriat neljast on läinud otsustava mänguni ja põnevust on jagunud kamaluga. Mis võimaldab Zenit'il sedavõrd võimsalt Barcelonale vastu hakata? Kas CSKA-l lihtsalt vedas ja mis on Madridi Reali treeneripingil teisiti kui ülejäänud klubides? Kõik need, ja paljud teisedki küsimused saavad tarkade klubis vastuse.

Ja lõpuks ometi saab selgus majja Kullamäe särkidega. Enampakkumisele läheb kaks Kullamäe mängusärki (Bamberg ja Eiffel Towers) ning kõigil soovijatel on võimalus teha omapoolne pakkumine, aadressile pihtaspohjas@delfi.ee. Eraldi pakkumine nii Bambergi särgile kui ka Eiffel Towersi vormile (särk+püksid). Kes teevad parima pakkumise, saavad ka rariteetsed võistlusvormid endale. Kullamäe omakorda paneb kogu summa seemneks Pärnu Sadama korvpallimeeskonna europrojekti unistuse elluviimiseks. Mis muud kui kasutage ainulaadset võimalust, teist sellist enam ei tule! Pakkumisi saab teha kolm nädalat ehk 23. maini.

1x
00:00