Tasavägisemaks kujunes neist viimane, kus võidu teenis endine WBO maailmameister Parker. Vanameister Chisora suutis lüüa Parkeri juba matši seitsmendal sekundil põrandale, kuid Uus-Meremaa äss taastus kiiresti ning võttis lõpuks kohtunike häältega võidu.

Parkeri võit oli siiski üsna napp, kuna üks kohtunik eelistas teda 116:111 ning teine 115:113. Kolmas kohtunik andis aga 115:113 võidu hoopis Chisorale. Ekspertide hinnangul oligi matš äärmiselt tasavägine ning tõenäoliselt oligi Parker veidike parem, kuid Chisora oli kaotuse järel ilmselgelt pettunud.

„Annan endast kõik, kuid siis koheldakse mind noomoodi. Ma vist ei meeldi poksimaailmale,“ teatas Chisora Sky Sportsi vahendusel.

Parkeril on nüüd profina kirjas 29 võitu ja kaks kaotust. Chisora kontol on 32 võitu ja 11 kaotust.

USA-s sai pika pausi järel ringis näha aga endist WBO, WBA, IBF-i ja IBO meistrivööde omanikku Andy Ruiz juuniorit. Ruiz oli viimati ringis käinud 2019. aasta 7. detsembril, kui ta kaotas nimetatud meistrivööd Anthony Joshuale.

Ka selles matšis alustas eeldatav autsaider paremini ning Arreola suutis endise tšempioni teises raundis raskesse seisu panna. Võimsa parema käe löögi sisse saanud Ruiz vajus seejärel põlvili, kuid oli valmis peagi jätkama.

Lõpuks oli Ruiz kohtunike häältega selgelt parem. Võrreldes viimatiste matšidega kõvasti kaalu kaotanud Ruiz võitis 117:110, 118:109 ja 118:109.

Ruizil on profina kirjas 34 võitu ja kaks kaotust. Arreola kontol on 38 võitu ja seitse kaotust.