Keenia ralli on kavas 24. - 27. juunini. Hetkel on Keenia koroonaviiruse mõistes Suurbritannia silmis punane riik ning kõik sealt naasvad inimesed peavad jääma hotelli kümneks päevaks karantiini. M-Spordile tähendaks see aga parajat lööki rahakoti pihta.

Lisaks tekivad võistkonnal probleemid Rally Estoniaga, mis on kavas 15. - 18. juulil, sest veokid on vaja saata Eesti suunas teele enne, kui meeskond karantiinist pääseks.

DirtFishi teatel peab Suurbritannia valitsus Keenia ministritega läbirääkimisi, et M-Spordile erandit saada. "Sellest kuidagi mööda ei pääse. Kui Keenia on ralli ajal punases nimekirjas, on meil probleem koju naasmisega," sõnas üks allikas portaalile. "On julgustav, et läbirääkimised käivad valitsuse tasandil, aga head pretsedenti pole. Pole just palju juhtumeid, kus punase riigi osas on erand tehtud."

M-Sport oli sarnases olukorras ka Monte Carlo etapi eel. Siis oli probleemiks asjaolu, et Prantsusmaa ei soovinud britte riiki sisse lasta. Lõpuks jõuti asjades kokkuleppele ning M-Sport ja teised ralliga seotud britid lubati ikkagi Monte Carlo rallile.