Katsuta on kõigil kolmel tänavusel MM-rallil lõpetanud nädalavahetuse kuuendal kohal, mis on ühtlasi tema karjääri parim tulemus. Möödunud nädalalal toimunud Horvaatia rallil sai ta kirja ka kaks kiiruskatse võitu.

"Päris hea start on hooajale olnud. Loomulikult on mul veel palju õppida ja parandada, aga asi on positiivne, sest mõistan paremini, miks nüüd kiire olen," sõnas Katsuta WRC kodulehe vahendusel. "Varasemalt mõtlesin alati sellele, miks aega kaotasin. Nüüd saan aga võrrelda aegu ja arutada inseneridega, miks kiirem olen."

Paljulubav algus on pannud Katsuta poodiumist unistama. "Sel hooajal tahaksin ühel hetkel - eriti Soomes või Eestis, sest seal tunnen end üsna mugavalt - võidelda hea tulemuse ja poodiumi eest," sõnas ta. "Liigume hetkel õiges suunas, aga muidugi võib kergesti enesekindluse kaotada, kui suure avarii teed. Mina pean aga keskenduna oma tööle ning vaikselt uuele tasemele tõusma."

Katsuta on kolme ralli järel üldarvestuses 24 punktiga seitsmendal kohal. Sama palju punkte on ka Craig Breenil (Hyundai), aga Arktika ralli nelja koht annab eelise iirlasele.