Sparta lustas mängu suurepäraselt, võites esimese kolmandiku 4:0. Jõgeva osutas küll teisel kolmandikul tugevamat vastupanu, lüües ühe vastuseta värava, kuid võiduks sellest ei piisanud. Viimane kolmandik kuulus taas Spartale ning mäng lõppes 7:2 tallinlaste võiduga.

Mängus kübaratriki teinud Egert Unga oli üllatunud esimese kolmandiku suure eduseisu üle: “Mõtlesime mängu eel, et tuleb mõlemalt poolt veidi rabe ja väravatevaene algus, sest palju on kaalul. Üllatuslikult suutsime aga neli vastuseta väravat lüüa ja tugeva edu saavutada. Teisel kolmandikul jäime ilmselt veidi passiivseks, kuid meie õnneks karistas Jõgeva ainult korra meie passiivsuse ära. Kolmandal olime taas oma elemendis.”

Unga kiidab võistkonda tervikuna ning enda panust esile tõsta ei taha: “Ilma viisikukaaslasteta ei teeks midagi. Iga mängija andis suure panuse meie edusse, täna õnnestus need väravad minul lüüa. Võidu tõi võistkonnavaim. Meil õnnestus täna praktiliselt kõik!”

Jõgeva treener Marko Saksing hindas enda võistkonna algust kehvaks: “Mängisime ise esimesel kolmandikul kehvasti. Superfinaaliga ongi nii, et kui on üks mäng ja midagi on halvasti, siis sulle ei anta väga palju võimalusi, et midagi parandada. Väikesed asjad mõjutavad mängu. Sellistes mängudes on esimene värav üsna oluline ja määrab mängu käigu; see värav jääb veidi kripeldama.”

PAF Saalihokiliiga 3. koha ja pronksmedalid võitis Eesti Maaülikool, kes alistas väravaterohkes
mängus 10:9 SK Link/Saku.

Põhiturniiri resultatiivseim: Kristjan Puu (SK Link/Saku)
Põhiturniiri parim väravavaht: Remo Merimaa (Sparta team Automaailm I)
Kohamängude resultatiivseim: Egert Unga (Sparta team Automaailm I)
Kohamängude parim väravavaht: Rainer Kalde (Jõgeva SK Tähe/Olivia)
Hooaja väärtuslikum mängija: Egert Unga (Sparta team Automaailm I)

Naistest võitis kuldmedali Eesti Maaülikool, kes alistas finaalis Sparta Spordiklubi 4:2.

Meeste finaalmäng täispikkuses: