Kuigi üldsus teab Kristjan Laasi eelkõige tänu TV3 telesaatele „Eesti otsib superstaari“, on mees laialt tuntud ka pokkeriringkondades nii mängija, kommentaatori kui striimeriga. „Super,“ hõiskas Laas pärast turniirivõitu ning kinnitas, et võib nüüd rahumeeli pokkeriga pisikese pausi teha ning naasta Lottemaale proove tegema.

631 dollarit teeninud Laasile järgnes Jõhvi hobimängija Mihhail Praulinš (513 dollarit), kolmanda koha sai aga nimekas pokkeriproff Siim Silver Salumaa (417 dollarit). Ühtekokku osales 33-dollarilise sisseostuga tempokal turniiril 109 mängijat.

Samaaegselt viidi OlyBetis läbi 11-dollarilise sisseostuga No Limit Holdem rahvaturniir, millest võttis osa 249 pokkerisõpra. Turniiri võitis Tarmo Sengbusch Suure-Jaanist, kes teenis oma karjääri teise individuaalse meistritiitli ning 480 dollarit auhinnaraha. Teiseks tuli Enri Teedla (355 dollarit), kolmandana jõudis aga pjedestaalile Rauno Remmel (262 dollarit).

Meistrivõistluste üldarvestuses jätkab liidrina Mart Rinken, kuid kahel viimasel päeval edukalt esinenud Kristjan Laas kaotab talle kõigest nelja punktiga ning on tõrjunud esimestel päevadel muljetavaldavalt hästi mänginud Mati Pirni koguni kolmandaks. Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) premeerib üldränkingu kolme parimat tasuta piletitega tänavustele live-pokkeri Eesti meistrivõistlustele (EMV).

Juba 14 aastat järjest toimuvad tiitlivõistlused jätkuvad laupäeva õhtul Unibetis, kus on kavas kaks 33-eurose sisseostuga osavõistlust: No Limit Holdem naisteturniir ning Pot Limit Omaha 6-max Progressive Bounty.