Juventuse üheksa aasta pikkune valitsemisperiood Itaalias saab tänavu lõpu. Viis vooru enne meistriliiga hooaja lõppu jagab Juventus alles 3.-5. kohta ning kaotab liidrile Milano Interile juba 13 punktiga.

Itaalia spordiväljaanded kirjutavad, et kui Juventus jääb esinelikust välja ega pääse uueks hooajaks Meistrite liigasse, ootab Pirlot kindlasti vallandamine.

Pirlo mantlipärijana on läbi käinud sellised nimed nagu Gian Piero Gasperini, Luciano Spalletti ja Simone Inzaghi, kuid Gazzetta dello Sporti andmetel on Juventuse esimeseks valikuks kindlasti Allegri. Ekstreener on juba tippklubi juhi Andrea Agnelliga kohtunud. Aprilli alguses kutsuti Allegri ka aukülalisena Juventuse ja Torino mängu vaatama.

Hetkel olevat Pirlol aga jätkuvalt klubijuhtide toetus ning kui Juventus suudab vähemalt esinelikus lõpetada, on tal lootus ametisse edasi jääda.

Allegri oli Juventuse peatreeneriks aastatel 2014-2019 ning vedas klubi viie järjestikuse meistritiitlini. Ihaldatud Meistrite liiga jäi Allegril aga võitmata, kuigi kahel korral juhtis ta meeskonna finaali.

Pärast Juventusest vallandamist 2019. aasta suvel polegi Allegri uut töökohta vastu võtnud.