Võitjatele tõid Edon Maxhuni ja Robert Valge 16 ning Linards Jaunzems 15 punkti. Kaoatajate resultatiivseim oli Brandon Reginald Childress 24 punktiga.

Seeria kolmas kohtumine peetakse teisipäeval Pärnus.

Teises poolfinaalseerias juhib Kalev/Cramo mängudega 1:0 Rakvere Tarva vastu. Selles seerias peetakse teine mäng pühapäeval ja kolmas juba esmaspäeval.

Rapla Avis Utilitas - Pärnu Sadam
01.05.2021, kell 17:00, Rapla, Sadolin Spordihoone
Ülekanne: Inspira, Delfi TV

Esimese poolfinaalmängu võitis Pärnu 76:69. Edon Maxhuni viskas pärnakate parimana 21 punkti ja andis 5 korvisöötu. Robert Valge lisas 19 punkti ning Mihkel Kirves tegi kaksikduubli 10 punkti ja 11 lauapalliga.

Roberts Freimanis tõi Rapla kasuks 18 punkti ja hankis 9 lauapalli. Saimon Sutt järgnes 14 punkti ja 3 lauapalliga ning Brandon Childress kogus 13 punkti, 7 lauapalli ja 7 korvisöötu.

"Kõigepealt oli vaja maa-ala vastu mingit lahendust leida. Saime juba enam-vähem eest ära, aga kohe kui maa-ala tuli vastu, siis jooksis meil juhe kokku," rääkis Robert Valge kohtumise järel. "Tegime korrektuurid, saime midagi tehtud ja lõpuks nad enam seda ei mänginud. Maa-ala vastu tuleb lihtsalt visked kotti panna. Midagi põdeda pole, siin kõik teavad, et ma midagi viskamata ei jäta. Teadsime, et Childress korraldab nende rünnakuid. Märt Rosenthal tegi väga kõva tööd ja ei lasknud tal üldse hingata. Lõpuks tõi ta küll mingid punktid ära ja saab veel paremini, aga väga hea töö Märdilt ikkagi."