Seeria on nüüd 2:2, edasipääseja selgub teisipäeval Barcelonas.

Zenit valitses tänast mängu kindlalt. Esimene poolaeg võideti 36:26 ja kolmanda veerandi järel oli eduseis juba 58:38. Ohtlikult lähedale Barcelona enam ei jõudnud.

Zeniti resultatiivseimaks kerkis taas Kevin Pangos, kes lisas 22 punktile ka 8 korvisöötu. Alex Poythress lisas 12 punkti, Tarik Black ja Austin Hollins viskasid kumbki 11 punkti.

Barcelona kasuks viskas Nick Calathes 19 punkti, Cory Higginsi arvele jäi 13 punkti. Täiesti liimist lahti oli eelmises kolmes mängus Barcelona poolelt kõige enam punkte visanud Brandon Davies, kes piirdus ühe punktiga.

Zenit - Barcelona mängu tipphetked:

Päeva teises mängus võitis Müncheni Bayern kodus Milano Olimpiat 85:82 ja viigistas veerandfinaali seisu samuti 2:2 peale.

Milano kontrollis suuremat osa kohtumist. Teisel poolajal juhiti parimal juhul 13 punktiga, aga Bayern suutis neljandal veerandil järgi jõuda ja viimaste minutitega ka ette minna.

25 sekundit enne lõppu juhtis Milano 82:80, aga siis viskas Malcolm Delaney mööda ja Bayerni kiirrünnakul riputas Paul Zipser palli Vladimir Lucicile, kes virutas mänguvahendi otse õhust koos Shavon Shieldsi veaga sisse. Lucic tabas ka vabaviske.

Milano rünnakul näitasid kohtunikud esmalt, et James Gist tegi Shieldsile vea, aga pärast video vaatamist otsustati, et Shields tegi hoopis ründevea. Milano tegi vea Lucicile, kes vormistas vabavisetest lõppseisu. Milano viimasel rünnakutel eksisid kolmepunktivisetel nii Luigi Datome kui ka Delaney.

Bayerni resultatiivseim oli Wade Baldwin 18 punktiga, Zipser viskas 16 punkti. Milano poolelt tõid Delaney ja Shields vastavalt 28 ja 17 punkti.

Euroliigas on ainsana poolfinaali jõudnud Moskva CSKA, Venemaa klubi alistas veerandfinaalseerias 3:0 Istanbuli Fenerbahce. Kõigi teiste paaride võitja otsustatakse teisipäeval. Kolmanda seeriana läheb viiendat mängu vaja ka Istanbuli Anadolu Efesi ja Madridi Reali vahel.