26-aastane ja 193 cm pikkune Smith mängib Saksamaa Bundesligat juhtiva Ludwigsburgi ridades. Ta on tänavu visanud keskmiselt 16,5 punkti, võtnud 5,5 lauapalli, andnud 5,5 resultatiivset söötu ja teinud 1,8 vaheltlõiget.

Mitmekülgne ameeriklane võib tegutseda nii mängujuhi kui ka viskava tagamängija positsioonil. Seega sobib ta asendama nii Marius Grigonist kui ka Thomas Walkupi, kes võivad suvel Žalgirisest lahkuda. Smithi vastu on huvi tundnud ka Tel Avivi Maccabi.

Žalgiris on Saksamaa liigat juba mõnda aega väga tähelepanelikult jälginud. Bundesligast osteti nii Walkup kui ka Steve Vasturia. Walkupi palkamine osutus igati õnnestunuks, sel hooajal ebakindlalt tegutsenud Vasturia kohta sama öelda ei saa. Walkup tuli 2018. aastal Leedu klubi juurde just Ludwigsburgist.

Žalgiris jahtis järgmiseks hooajaks ka teist ameeriklast, praegu Prantsusmaal Strasbourg'is mängivat äärt Ishmail Wainrighti (26). Vahepeal lõpusirgele jõudnud läbirääkimised on aga toppama jäänud, lisaks USA kodakondsusele ka Uganda passi omav Wainright loodab suvel liituda mõne NBA klubiga.

Toronto Raptors pakkus Wainrightile lepingut juba sel hooajal, aga Strasbourg polnud nõus teda ära laskma.