Matš kestis napilt üle kahe tunni.

Teises ringis kohtub Kontaveit Kreeka tennisisti Maria Sakkariga (WTA 19.), kes alistas täna 0:6, 6:1, 6:4 USA esindaja Amanda Anisimova (WTA 38.). Kui Kontaveit võidab, võib ta kolmandas ringis vastamisi minna maailma teise reketi Naomi Osakaga.

Kontaveit - Stojanovici mängu statistika:

.

Mäng täispikkuses:

Enne mängu: 2019. aastal maailma TOP 100 hulka murdnud Stojanovic saavutas karjääri parima edetabelikoha (82.) eelmise aasta märtsis. Sel hooajal on ta olnud 85. kohal.

Ühelgi turniiril ta tänavu rohkem kui kolme matši pidanud ei ole, kuid selle eest on tal ette näidata mõned head võidud nimekate mängijate üle nagu rumeenlanna Irina-Camelie Begu ja Sorana Cirstea ning oma viimasel turniiri Miamis sai ta esimestes ringides jagu inglannast Heather Watsonist ja kasahhitarist Julia Putintsevast, enne kui pidi kolmandas ringis andma loobumisvõidu Naomi Osakale.

WTA turniiridel Kontaveit ja Stojanovic varem kohtunud pole, kuid 2017. aasta Fed Cupil saavutas Kontaveit tema vastu 6:2, 7:5 võidu.

Serblanna pääses põhitabelisse läbi kvalifikatsiooni. Kvalifikatsioonis alistas ta Jasmine Paolini (WTA 103.) ja Ana Konjuhi (WTA 205.).