Mängus sai näha kaht väga erinevat poolaega. Esimesel poolajal oli parem PSG, mille nad Marquinhose väravast ka 1:0 võitsid. Teine pool kuulus aga Cityle ning Kevin De Bruyne ja Riyad Mahrezi väravatest saadi kordusmänguks väärtuslik eduseis.

"Vahel tuleb mängida vabamalt ning olla sina ise. Esimene poolaeg oli normaalne, sa ei taha palli kaotada ning ei mängi seega nii vabalt," sõnas City loots Pep Guardiola BT Sporti vahendusel. "Alguses olime passiivsed, siis muutusime agresiivsemaks. Pole lihtne mängida Kylian Mbappe, Neymari ja Angel Di Maria vastu."

"Seejärel jõudsime väravateni ning oleksime võinud veelgi lüüa," jätkas Guardiola. "Olen väga rahul meeste esitusega, aga oleme alles poole tee peal. 90 minutit on veel mängida. Kõike võib juhtuda."

PSG peatreener Mauricio Pochettino nõustus, et mängus oli kaks väga erinevat poolaega. "Mängisime avapoolajal väga hästi, aga raske on Manchester City sugust tiimi elimineerida. Väärisime eduseisu, aga nad olid meist paremad ja domineerisid teist poolaega," tõdes argentiinlane.

Kuigi City oli teisel poolajal selgelt domineerivamaks pooleks, sündisid mõlemad väravad PSG enda eksimustest. 64. minutil saatis Kevin De Bruyne pealtnäha ohutu tsenderduse kasti. PSG mehed aga eesotsas väravavahi Keylor Navasega hindasid palli trajektoori valesti ning mänguvahend maanduski võrgus.

Seitse minutit hiljem viis Riyad Mahrez karistuslöögist City juhtima. Taas pidid PSG mehed ise peeglisse vaatama. PSG müüris seisnud mehed lasid palli liiga lihtsasti läbi ning Navas ei suutnud enam alžeerlase lööki tõrjuda.

"Kaks väravat olid õnnetused, aga nad lõid meist rohkem võimalusi. Need väravad valmistasid suurt pettumust," sõnas Pochettino. "Seda on raske aktsepteerida. Lisaks juhtus see poolfinaalis. See on väga valus."

Korduskohtumine peetakse 4. mail Manchesteris.