"Ma ei mäleta, mis aastal see võis olla, äkki 2006. Lilleküla staadion oli põhimõtteliselt Aivar Pohlakul käest libisemas ja see oli võib-olla päevade või tundide küsimus. Me (Nõmme Kalju – toim) olime siis veel väga väike [klubi] ega olnud vist veel kõrgliigaski, ning Aivar pöördus minu poole sooviga kokku saada," vahendas ERR Tehva sõnu. "Kohtumine toimus Flora kontoris Lilleküla staadionil ja selle sisu seisnes selles, et Aivar Pohlak tegi ettepaneku tulla ja aidata juhtida FC Florat."

"Tema teine küsimus oli see, et kas saaksin läbi oma partnerite Araabia Ühendemiraatides aidata päästa Lilleküla staadionit. Mul kahjuks ei olnud selliseid võimalusi, muidu ma kindlasti oleks seda kaalunud. Ma lükkasin pakkumise viisakalt tagasi ja ma arvan, et sellest hetkest alates kasvas meie konkurents süsteemiga ning meie suhted [Aivar Pohlakuga] muutusid halvemaks."

"Eesti Jalgpalli Liidu ja Kuno Tehva vahel tekkis väärtuskonflikt 2012. aasta narkoskandaali ajal, mil Kuno Tehva üritas iseenda, oma äriloogikate ja Nõmme Kalju klubiga seotud probleemist teha jalgpalli üldist probleemi," vahendas ERR Eesti jalgpalliliidu poolset kommentaari. "Sellest ajast on väärtuskäärid süvenenud, ka tänavuse Getulio seksuaalse ärakasutamise loo juures üritas Kuno Tehva seda laiendada kogu jalgpalli peale. Jalgpallis on Kuno Tehva praeguseks tuntud kui tegelikkusega vastandmärgiliste muljete looja ja teiste ärakasutaja."