Volta andis loobumisvõidu Pärnu JK Vaprusele. Seoses Nõmme Kalju naiskonna loobumisega Esiliigast ja karikavõistlustelt pääses otse poolfinaali nende vastane Põlva FC Lootos.

Volta naiskonna peatreener Priit Simson põhjendas loobumist Soccernet.ee-le koroonapiirangutest tingitud ebavõrdsete treeningtingimustega: "Aus vastus on see, et kuna meil ei olnud ettevalmistuseks aega, siis võistkond ei ole minu nägemuse järgi lihtsalt mänguks valmis. Rääkisin ka [Volta juhatuse esimehe] Raimo Nõuga. See ei ole sportlikult võrdne, kui meistriliiga naiskonnad tegid terve talve trenni ja said Taliturniiri mänge, rahva- ja amatöörliigad olid aga kõik lukus. Minu silmis ei ole sportlikus printsiibis õige, kui öeldakse, et nüüd tuleb nädala pärast poolprofessionaalse Vaprusega mängima minna."

Ülejäänud kaks veerandfinaali peetakse homme algusega kell 19. Esimeses vastasseisus võõrustab Saku Sporting kodusel kunstmuruväljakul Tallinna FC Florat. Viljandis panevad palli mängu Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskond ning JK Tallinna Kalev.