56-aastane Sjöberg tegi ühtlasi väga terava torke kõigi koroonaeitajate suhtes. "See, et ma siin pilte näitan, on tingitud kõigist neist herneajudest, kes välja hüppasid, kui ma seadsin kahtluse alla Göteborgi elanike suhtumise covid-19-sse," kirjutas Sjöberg Instagramis.

"Ma ärkasin üles alles kahe nädala pärast ja ma ei tundnud oma keha ära. Minu kehakaal oli väga palju langenud. Ja ma olen kuulnud, et osad inimesed võitlesid sedasi üle kolme nädala.
Ma nägin ja kuulsin, kui hirmutav oli tõsise diagnoosiga patsientide olukord, kui neetult raske oli neil õhku saada ja see oli nagu uppumine .."

"Koroonaeitajatest värdjad peaksid rääkima haiglas töötavate inimestega. Nemad on meie tõelised kangelased ning ei vääri seda, et peavad kuulma fooliummütsikeste, idootide ja harrastusteadlaste arvamusi," kurjustas rootslane.

Sjöberg tänas kõiki arste, kes talle eluvaimu uuesti sisse puhusid. "Ma saan nüüd aru, kui napilt mul läks, et ma ellu jäin. Austan kõiki, kes minu eest hoolitsesid. Kurat ütleb minus, et kõik (haiguse) eitajad ja vaktsiinivastased idioodid peaksid tundma seda uppumise tunnet ilma, et ühiskond neid aitaks."