Robert Virvese ja Sander Pruuli meeskond sattus kadunud ratast otsides ka nimetatud kahe fänni otsa, kellel polnud aga mõtteski velge tagastada. Kuna nad inglise keelt ei osanud, oli ainus arusaadav sõna, mis nad ütlesid, "Zaboravi" (eesti keeles "Unusta ära"), kirjutab MPL.ee sotsiaalmeedias. Mehed olid nõus ratta vaid tagasi müüma.

"Kõik tsiviliseeritud rallifännid teavad, et kui nad leiavad ralliauto osa, mida saab ilmselgelt uuesti kasutada, tuleb see teeninduspiirkonda tagasi viia. Meeskonnad on selle eest väga tänulikud ja ilmselt antakse leidjatele ka mingi preemia," kirjutab MPL.ee.

Juunior WRC sarjas osalenud Virves tegi õnnetu avarii laupäevasel esimesel kiiruskatsel, kui kaotas ilmselt kivile otsa sõites tagumise ratta.

„Ei tea siiani, kuigi proovisime videost uurida, millele kurvis vastu sõitsime. Ehk maakivi või midagi sellist,” selgitas kaardilugeja Sander Pruul. „Kurvis oli kruusa, autol viis tagaosa ära ja millegi vastu sõites lõi ratta kohe alt. Sõitsime katse lõpuni vaid selleks, et ei peaks pikka aega tee ääres passima ja auto kohe hooldusse viidaks.”