Cagliari alistas pühapäeval koduväljakul 3:2 AS Roma. Võitjate poolel tegid skoori Charalampos Lykogiannis 4., Razvan Marin 57. ja Joao Pedro 64. minutil. Külaliste väravaid lõid 27. minutil Carles Perez ja 69. minutil Federico Fazio.

Klavan jäi sel korral vahetusmängijate pingile.

Cagliari kerkis nüüd 31 punktiga 17. kohale. Väljalangemistsooni ehk 18. kohale langenud Beneventol on samuti 31 punkti. Ilmselt saab kahe meeskonna konkurentsis palju selgemaks 9. mail, kui Cagliari sõidab külla just Beneventole. Mõlemal meeskonnal on hooaja lõpuni veel viis kohtumist.

31 punkti peal on ka 16. positsioonil paiknev Torino, kuid neil on võrreldes konkurentidega kaks matši vähem peetud.

Võidu teenis ka meistritiitli suunas liikuv Milano Inter, kes alistas 1:0 Verona Hellase. Kohtumise ainsa värava lõi 76. minutil Matteo Darmian.

Tiitlikaitsja Torino Juventus leppis võõrsil Fiorentinaga 1:1 viiki. Dušan Vlahovic viis 29. minutil Fiorentina juhtima. Alvaro Morata viigistas 46. minutil.

Interil on liidrina 79 punkti. AC Milan on 66-ga teine. Juventus on 66-ga kolmas, Atalanta 65-ga neljas, Napoli 63-ga viies ja Rooma Lazio 58-ga kuues. Milan, Atalanta ja Napoli on pidanud ühe ning Lazio kaks kohtumist vähem.