Levadia alustas kohtumist aktiivsemalt ning tekitas ka mitmeid ohtlikke olukordi. Teisel poolajal nõelas teravamalt juba Flora, kuid väravavõrgud sel korral siiski ei sahisenud.

Matši jooksul välkus neljal korral kollane kaart ning korra näidati ka punast kaarti, kui väljaku kõrvalt saadeti minema Levadia peatreener Marko Savic. Serblane eemaldati, kuna ta võttis enne Flora mängumeest Henrik Ojamaad palli enda kätte ning viskas selle nii minema, et florakas ei saaks seda mängu panna.

Tabeliliidrina jätkab endiselt Paide Linnameeskond, kes alistas sel korral 3:1 Pärnu Vapruse. Kodumeeskond Vaprus pääses juhtima juba esimesel minutil Enrico Veensalu tabamusest. Avapoolaja lõpus oli aga Henri Anieri šõu, kes skooris 42. ja 44. minutil. Kübaratriki vormistas ta lõpuks kohtumise teisel üleminutil.

Kolm võidupunkti teenis ka Narva Trans, kes seljatas 2:0 FC Kuressaare. Trans pääses juhtima 39. minutil Bi Sehi Elysee Irie väravast. 75. minutil vormistas lõppseisu Eduard Golovljov.

Paidel on tabeliliidrina koos 19 punkti. Levadia on teine 16 silmaga. Kolmandat kohta jagavad TJK Legion ja Narva Trans 11 punktiga. Legion ja Trans on võrreldes kahe liidriga pidanud ühe matši enam.

Flora on kaheksa silmaga viies. Florakad on võrreldes Paide ja Levadiaga mänginud kolm kohtumist vähem.