"Viimaste meetriteni oli tasavägine võitlus. Kogu tiim on teinud imelist tööd. Emotsioonid on väga tugevad, aga nende emotsioonide pärast me seda sporti teemegi. Mul on hea meel, et me pärast hommikust vahejuhtumit konkurentsi jäime," ütles seitsmekordne maailmameister WRC All Live otseülekandes.

Küsimusele, mis ta pärast finišit Evansile lausus, vastas Ogier: "Ütlesin Elfynile "Sorry", ta on samuti imelist tööd teinud. Aga võita saab ainult üks. Oli väga lähedal, et see oleks olnud tema. Mul on tiimi üle hea meel, auto on olnud imeline. Ma ei jõua ära oodata, millal teid hooldusalas õnnitleda saan!"

Ogier tegi hommikul hooldusalast väljudes avarii, põrgates kokku kõrvalrajal sõitnud BMW-ga. Pealtnägija filmitud videost on näha, kuidas Ogier enne kokkupõrget ümber reastus ja bussipeatuses peatuda plaanis, kuid kiiremini liikunud ja tähelepanuta jäänud BMW tõmbas sellele kavatsusele kriipsu peale.

Hiljem oli Ogier'l sekeldusi veel politseiga, kes prantslast edasi liikumast takistada üritasid. Üks korravalvur üritas liikuvat Toyota Yaris WRC-d veel toore jõuga tagasi hoida.

Video juhtunust:

Elfyn Evansi saatuslik sõiduviga, mis ta ralli võidust ilma jättis: