Venemaa suusakoondise treener Sergei Turõšev ütles Sport-Expressile, et Pellegrino ja De Fabiani liituvad Venemaa koondisega mai keskel Ramsau treeninglaagris.

"Meie esimene ettevalmistuslaager on kavas 17. mail Austrias Ramsaus, selles osalevad kõik meie koondise sportlased. Itaallased liituvad meiega esimesest treeninglaagrist ja nad valmistuvad koos meie koondisega ka kõigil järgnevatel treeningkogunemistel," sõnas Turõšev.

"Esimene laager kestab 2. juunini, meil on suusatreeningud, rullid, kross, matkad. Mõni meie sportlane on juba läbinud kohustusliku põhjaliku tervisekontrolli, teised pole seda veel teinud. Sellest saab suveks ettevalmistav laager koos spetsiaalsete suusaharjutustega. Plaanime sel aastal palju suusatada, see on meie jaoks väga oluline. Ka juunis tulevad meil suusatreeningud," lisas Turõšev, kes juhendab Venemaa koondist koos Markus Krameriga.

De Fabiani võitis Seefeldi maailmameistrivõistlustel (2019) meeskondlikus sprindis pronksi, Pellegrino on individuaalse sprindi maailmameister (2017) ja olümpiamängude hõbemedalist.