"Tänahommikune ring oli puhas pask. Tegime vale rehvivaliku," tunnistas Adamo Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Kui tiimil tervikuna läheb kehvasti, on tiimijuht süüdi. Võtan kogu süü enda peale."

Küsimusele, kas rehvivalik oli kollektiivne otsus või kas sel teemal mingeid diskussioone peeti, vastas Adamo: "Raske öelda, aga me arvasime, et see on parim rehvivalik. Selgus, et ei ole."

Kõik Hyundai sõitjad läksid 9.-12. kiiruskatsele kahe kõva ja kolme pehme seguga rehviga. Toyota piloodid Sebastien Ogier, Takamoto Katsuta ja Elfyn Evans võtsid kaasa viis kõva rehvi nagu ka M-Spordi mehed Adrien Fourmaux ja Gus Greensmith.

Neuville langes päeva esimesel katsel esikohalt kolmandaks. Kahel esimesel pikal katsel näitas belglane kuuendat ja kaheksandat katseaega, Tänak oli mõlemal katsel neljas. Lühikestel katsetel oli Neuville teine ja viies, Tänak kuues ja teine. Neuville'il oli 12. katsel probleeme ka käsipiduriga.

"Te ei peaks liiga palju Adamot kuulama," ütles Tänak WRC All Live otseülekandes. "Ta on liiga kriitiline. Kõik ei ole tema süü. Lõppude lõpuks ei olnud rehvivalik ka nii halb. Esimene katse oli kõige hullem, edasi juba nii ja naa - mitte suurepärane, aga mitte ka nii halb, nagu ta selgitas."

Üldseis peale 12. katset: