Daily Mail kirjutab, et 45-aastane Woods taastub õnnetusest Floridas asuvas mõisas. Golfilegendil on mõistagi tagaaias ka isiklik harjutamisrada, mida aga hetkel renoveeritakse.

"Minu väljak on saamas kiiremini valmis kui ma ise," viskas Woods Instagramis nalja. Pildil on näha, kuidas karkudel seisva mehe parem jalg on lahases.

Mis Woodsiga täpsemalt juhtus?

USA aja järgi 23. veebruari varahommikul tegi Woods ränga avarii. Los Angelese maakonna politsei sai teate avariist hommikul kell 7.12, kui üks auto oli mitu korda rullunud üle katuse. Rohkem masinaid avariis ei osalenud ning Woods oli ainus autos olnud inimene.

Kohalik šeriff Alex Villanueva avaldas aprilli alguses, et Woodsi avarii põhjuseks oli liiga suur kiirus. AP kirjutas, et Woodsi sõidukiiruseks oli 135 kuni 140 km/h. Samas vastavalt kiiruspiirangule oleks maksimaalne kiirus võinud olla kõigest 72 km/h.

Woodsi juhitud Genesis GV80 sai avariis nii tõsiselt kahjustada, et kohale saabunud parameedikud ja tuletõrjujad pidid mehe autost välja lõikama. „Mr Woods sai märkimisväärseid ortopeedilisi vigastusi paremale alajäsemele, mida raviti erakorralise operatsiooniga Harbour-UCLA meditsiinikeskuse 1. astme traumaspetsialistide poolt,“ selgitas vastava meditsiinikeskuse ülem Anish Mahajan pärast operatsiooni.

„Nii sääreluu kui ka pöialuude ülemist ja alumist osa mõjutavad lahtised luumurrud stabiliseeriti varda sisestamisega sääreluusse. Jala ja pahkluu täiendavad vigastused stabiliseeriti kruvide ja tihvtide kombinatsioonis. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tingitud surve leevendamiseks lihaste katte kirurgilist vabastamist.“