Poolajapausiks haaras Barcelona 38:29 eduseisu, aga kolmanda veerandi lõpus oli seis 48:48. Tasavägiselt jätkus ka neljas veerandaeg. Barcelona viimasel rünnakul eksis korvi alt Nikola Mirotic ja Zeniti poolelt ei suutnud paar sekundit enne normaalaja lõppu keskpositsioonilt tabada Kevin Pangos. Seega mindi seisult 66:66 lisaajale.

Lisaaega alustas paremini Zenit, aga lõpuks ei suudetud mõnepunktilist edu hoida. Barcelona teenis rohkem vabaviskeid ja realiseeris neid paremini. Kohtumise saatuse otsustas Pangose viimaste sekundite pallikaotus.

Kokku sai Barcelona 44 vabaviset, millest tabati 37. Zeniti pallurid viskasid 19 vabaviskest sisse 15.

Barcelona resultatiivseim oli 22 punktiga Brandon Davies, 15 punkti viskas Cory Higgins. Zeniti kasuks viskas Pangos 23 punkti, Will Thomas lisas 17 punkti.

Barcelona - Zeniti mängu tipphetked:

Päeva esimeses mängus alistas teise asetusega Moskva CSKA kodus Istanbuli Fenerbahce 78:67 ja läks seeriat 2:0 juhtima.

CSKA resultatiivseim oli 14 punkti ja 9 korvisööduga Daniel Hackett. Tornike Šengelia arvele jäi 11 punkti, 7 lauapalli ja 7 söötu, Nikita Kurbanov viskas 10 punkti.

Fenerbahcet vedas 27 punktiga Marko Guduric, aga ülejäänud mängijad kahekohalise punktiarvuni ei jõudnud.

CSKA - Fenerbahce mängu tipphetked:

Barcelona - Zeniti ja CSKA - Fenerbahce paaride kolmandad ja neljandad mängud peetakse vastavalt Peterburis ja Istanbulis. CSKA võib edu korral Istanbulis piirduda ka ühe kohtumisega.

Kõige rohkem on väikesest pausist võita Fenerbahcel, kelle ridadesse võib lisanduda vigastusest taastuv tsenter Jan Vesely. Võimalik, et kolmandaks mänguks on rivis ka koroonaviirusesse nakatunud peatreener Igor Kokoškov ning mängijad Edgaras Ulanovas, Jarell Eddie ja Ali Muhammed.