Tänak üllatas täna hommikul rehvivalikuga, olles ainus, kes läks hoolduspargist välja vaid kõva seguga rehvide ja ühe varurehviga. Esimesel katsel (6,94 km) kaotas ta Neuville'ile 2,1 sekundit, teisel (23,76 km) jäi belglasest maha juba 15,7 sekundiga, kolmandal (10,1 km) kaotas parematele 6,6 sekundit ning neljandal (9,11 km) oli Neuville'ist 1,8 sekundit maas.

Adamo sõnas esimese lõunapausi eel Delfile, et suuri järeldusi reede ennelõuna põhjal teha ei saa, sest rallit on sõita küll ja veel. "Ma ei ütleks, et Ott Tänak tegi halva rehvivaliku, ta ei teinud parimat," tõdes Adamo. "Nagu selgus, töötab siin kõige paremini segu kõvadest ja pehmetest rehvidest."

Ka see, et Thierry Neuville hoiab Toyota mehi selja taga, polevat esialgu oluline. "Vahed on väikesed ja juhtuda võib palju. Ütlen pühapäeva õhtul, kas meil läks Horvaatias hästi või mitte," lisas Adamo.

WRC All Live otseülekandes ütles Adamo Tänaku ajakaotusest rääkides paljutähendusliku lause: "Mulle meeldiks, kui Tänakul oleks veel mõni muu probleem, aga ma arvan siiski, et rehvivalik ei ole peamine põhjus."

Tänak ise kinnitas siiski, et ükski muu tehniline probleem tema autot hommikul ei kimbutanud.