Tasavägises naiste raskekaalu (-76 kg) finaalis venelanna Natalia Vorobjova alistanud Mäe jaoks oli tegu karjääri esimese suurte tiitlivõistluste kuldmedaliga. Varasemast on tal ette näidata 2015. ja 2019. aasta MM-pronksid, kolmandaks on ta korra tulnud ka Euroopa meistrivõistlustel (2017) ja Euroopa mängudel (2019).

Seega on Mäe alates 2015. aastast võitnud medali kõigil paaritutel aastatel. 2019. aastal õnnestus tal kaela saada kaks autasu, võimalus saavutust korrata on tal Tokyo olümpiamängudel. Mäe tõestas, et suudab Tokyos heidelda kõige kõrgemate kohtade eest.

Järgmiseks kaheks aastaks on Mäele kindlustatud Eesti olümpiakomitee A-kategooria toetus (palgafond* 2500 eurot ja ettevalmistustoetus 2200 eurot kuus). Tänu 2019. aasta MM-i pronksile oli Mäe A-kategooria sportlane ka praegu.

Mäe treenerid Ahto Raska ja Maksim Molonov saavad vastavalt EOK reeglitele kahe peale igakuist toetust 1800 eurot kuus.

Viimati tuli Eesti sportlane olümpiaalal Euroopa meistriks 2018. aastal, epeevehkleja Katrina Lehis jäi toona ületamatuks Serbias Novi Sadis peetud individuaalvõistlusel.

Maailmameistrivõistlustelt võitis Eesti sportlane viimati olümpiaalal kulla freestyle-suusataja Kelly Sildaru, kes tuli esikohale 2019. aastal Utah' MM-i rennisõidus.

Maadluses tuli Eesti sportlane viimati Euroopa meistriks 1947. aastal, kui kreeka-rooma maadluses parim oli legendaarne raskekaallane Johannes Kotkas.