WRC sari on kahekuuliselt pausilt tagasi ning tagasi on ka "Kuues käik" podcast, mida soovitame vaadata videopildis, kuid mida võib ka kuulata endale sobivast podcasti rakendusest.

Kuna rallile komandeeriti Delfi ja Eesti Päevalehe veteranreporter Jaan Martinson, kuuleb podcasti alguses muljeid ja mõtteid Zagrebist kohapealt.

"Kui keegi tahab ennustada, kes selle ralli võidab, siis kirjutage viie põhisõitja nimed paberile (Ott Tänak, Thierry Neuville, Sebastien Ogier, Kalle Rovanperä, Elfyn Evans), segage ära nagu kaardipakk ja võtke sealt suvaline nimi välja ja see võidabki!" pakub Martinson, kes usub, et võidu võti peitub sel nädalavahetusel ilmselt täkkesse pandud rehvivalikus.

Milline rehvivalik on aga just see õige? Jälle täiesti võimatu ennustada, sest asfalti iseloom varieerub ühe katse jooksul lugematu arv kordi. Vingerpussi võib mängida ka ilm, kuigi valdavalt peaksid taevaluugid jääma suletuks.

Horvaatia ralli juttude kõrval peatume ka teemadel, mis viimase kahe kuu jooksul rallimaailmas teravalt üleval on olnud: hübriidtehnoloogiale üleminek ja Silly Season ehk ennustused järgmise aasta piloodikohtade osas.

Esimest korda "Kuuenda käigu" videopodcasti ajaloos korraldame ka vaatajamängu, mille auhind saate teises pooles laua alt välja võetakse. Küsimuse vastuseid koos vastaja nime ja telefoninumbriga ootame nädalavahetuse jooksul aadressile kuueskaik@delfi.ee. Võitja loosime välja pühapäevases saates. Samale aadressile on oodatud ka muud ralliga seotud küsimused.

Saatejuhtide ennustused esikolmiku osas:

Roland Poom: 1. Elfyn Evans, 2. Ott Tänak, 3. Kalle Rovanperä
Gunnar Leheste: 1. Ott Tänak, 2. Sebastien Ogier, 3. Kalle Rovanperä
Jaan Martinson: 1. Ott Tänak, 2. Elfyn Evans, 3. Kalle Rovanperä

Head vaatamist ja kuulamist!

1x
00:00