"Vastased tulid väljakule selge plaaniga, kuidas nad mängida tahavad. Nad nägid platsil palju kindlamad välja kui me, eriti kaitses," tunnustas Jasikevicius vastaseid. "Meie kaitse oli esimesel poolajal väga halb. Me ei järginud oma juhiseid. Niimoodi ei saa play-offi alustada."

"Zenit tabas raskeid viskeid ning nad väärisid võitu. Me kaevasime endale augu ja peame nüüd sealt välja ronima. Ausalt öeldes ma ei oodanud seda," vahendas Leedu Delfi peatreeneri sõnu. "Olen pettunud, aga parim uudis on, et meil on aega kohaneda keerulise olukorraga. On selge, et play-offis võib veel kõike juhtuda. Fakt on, et mängime väga hea tiimi vastu."

"Nad on suurepärane meeskond ja ma ei kahelnudki, et nad tulevad mängu tagasi," kiitis Zeniti peatreener Xavi Pascual Barcelonat. Nimelt võitis Zenit avapoolaja 16 punktiga, kuid Barcelona mängis seejärel kaotusseisu tasa. Lõpu kallutas enda kasuks Venemaa klubi. "Me uskusime endasse ja suutsime lõpuks võita väga olulise esimese mängu. Teame, et Barcelonat on peaaegu võimatu kolm korda võita, aga peame jätkama seda, mida alustasime."

Mäng ei möödunud Zeniti jaoks kadudeta, kui jalale tegi liiga Arturas Gudaitis. Juba varasemalt oli vigastusega väljas Mateusz Ponitka. "Peame leidma viisi, kuidas play-offis vastu pidada. Järgmine kohtumine on juba reedel."

Veerandfinaalseeriad peetakse kolme võiduni.