CSKA ja Fenerbahce mängu saatus otsustati lõpuveerandil, mille võitis kodus mänginud Venemaa tippklubi lausa 28:10.

Võitjate parimad olid Will Clyburn, kes tõi 20 punkti, viis lauapalli ja viis resultatiivset söötu, ning Daniel Hackett, kes viskas samuti 20 silma. Mõlemad mehed andsid ka kaitses väga tugeva panuse.

Fenerbahce resultatiivseim oli Nando de Colo 27 punktiga, kuid teiste panus sai kahvatuks. Istanbuli tippklubil jäid koroonaviiruse ja vigastuste tõttu eemale mitmed mehed, nagu näiteks ka traumat raviv Jan Vesely. Lisaks oli puudu koroonasse nakatunud peatreener Igor Kokoškov.

Barcelona ja Zeniidi mängus tegi Venemaa klubi võimsa teise veerandi (võideti 27:13) ja asus pikaks vaheajaks juhtima 48:34. Teisel poolajal oli küll kodumeeskond parem 40:28, kuid sellest jäi väheks. Zeniidi võidukorvi viskas Kevin Pangos, kes tegi 10 sekundit enne lõpusireeni uhke läbimurde. Cory Higgins eksis seejärel kaugviskel ning Tarik Black lõpusekundil mõlemal vabaviskel.

Pangos kogus võitjate resultatiivseimana 19 punkti, Will Thomas lisas 12 silma. Barcelonale tõid Brandon Davies 18, Higgins 15 ja Nikola Mirotic 10 punkti.

Euroliiga veerandfinaalid peetakse kolme võiduni.